U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Zenzi                

                            

Zenzi is een prachtige zwart bonte merrie van 80 cm. Haar vader is de 1e premie AMHA hengst MH Neptunes en de moeder van moeder is Once Upon a time. Zenzi is hier geboren en heeft voor 2 prachtige nakomelingen gezorgd; Diez en Estee
We bieden Zenzi te koop aan.

 

Once upon a Time                        

Once Upon a Time is de stammoeder van veel van onze paardjes. Het is een prachtige merrie met de gewilde kleur buckskin. Haar directe nakomlingen zijn Dana en Elegance en ze is de oma van Zenzi.
We bieden Once upon a Time te koop aan.

 

 

 

Zara                                                 

Zara is een 5 jarige zwart bonte merrie met een goede afstamming. Haar vader is de kampioenshengst MH Neptunes. Zara heeft inmiddels voor 2 prachtige nakomelingen gezorgd; Dream en EnyaZara is verkocht aan Giesje Zwennes van de Kleine Paardenhoeve. We wensen haar veel fokplezier.

 

 

Aphrodite                                        

Aphrodite is een 4 jarige grullo merrie. Ze doet haar naam eer aan, het is een schoonheid om te zien. Haar eerste nakomeling is Elite, een prachtig merrieveulen die de schoonheid van haar moeder heeft. 

Aphrodite is verkocht aan Yvette van Stal Pijnenburg. We wensen haar veel fokplezier.